Vizita delegației Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare la expoziția Black Sea Defense & Aerospace 2018 București

În ziua de 16 mai 2018 o delegație a Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna, formată din profesori ai catedrelor Instrucția tragerii, pregătire fizică și autoapărare și Teorie și practică penitenciară, sub conducerea directorului Școlii, au vizitat expoziția Black Sea Defense & Aerospace 2018 organizată la Romaero București.
Vizita delegației Școlii a fost urmată de deplasarea unui grup de 12 elevi care, în ziua de 18 mai au avut posibilitatea să vizioneze produse și echipamente expuse de peste 270 companii din țară și străinătate care activează în domenii ce țin de apărare, securitate cibernetică și aeronautică.


Pe parcursul vizitei, delegația Școlii a avut posibilitatea să asiste la demonstrații și expoziții de tehnică din dotarea Armatei României, din dotarea Forțelor Armate ale SUA, cat si cea a Ministerului Afacerilor Interne.
Instituțiile publice partenere au prezentat în standurile expoziționale din interiorul pavilioanelor atât tehnica si echipamentele cât și oferta educațională.
Cu această ocazie membrii delegației Școlii au avut posibilitatea să ia contact cu ultimele noutăți în domeniu, identificând astfel noi metode și mijloace tehnice ce pot fi utilizate în procesul instructiv educativ al viitorilor agenți de penitenciare, care să le permită evoluția și obținerea de performanțe.