Concurs de încadrare din sursă externă pentru ocuparea unui post vacant de polițist de penitenciare asistent medical (Igienă)

Pentru încadrarea din sursă externă în sistemul administraţiei penitenciare,   Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tg.Ocna  scoate la concurs un post vacant de polițist de penitenciare – asistent medical (igienă).

La concurs se pot înscrie persoanele care îndeplinesc condițiile generale, precum și condițiile specifice postului, conform anunțului publicat pe site-ul oficial al Administrației Naționale a Penitenciare, secțiunea Carieră – Concursuri funcții de execuție – Concursuri în derulare, accesând următorul link: http://anp.gov.ro/blog/concurs-de-ocupare-a-122-posturi-agent-in-sectorul-medical/ .

De asemenea, anunțul de scoatere la concurs a fost publicat si pe site-ul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților Târgu Ocna – secțiunea CARIERĂ: http://anp.gov.ro/scoala-nationala-de-pregatire-a-agentilor-de-penitenciar-targu-ocna/despre-noi/organizare/cariera/

Concursul se desfăşoară în mai multe etape:

  • Etapă preliminară – Testare psihologică pentru toți candidații înscriși;
  • Susținerea probelor de concurs sunt:
    • a)interviul psihoprofesional;
    • b) proba practică de verificare a abilităţilor de utilizare a calculatorului;
    • c) proba scrisă pentru examinarea cunoştinţelor teoretice;

Detalii despre condiţiile generale şi cerințele specifice posturilor, condițiile de studii, documentele necesare înscrierii, tematică și bibliografie, probele de concurs şi metodologia pentru desfăşurarea probei sportive/probei practice de verificare a abilităţilor de operare pe calculator pot fi obţinute accesând link-ul susmenționat  sau pot fi solicitate la Compartimentul Resurse Umane şi Formare Profesională din cadrul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, telefon 0234/344149, interior 104, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Candidaţii se pot înscrie zilnic între orele 800 – 1600, la sediul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, str. Tisești nr. 137, jud. Bacău.

Termenul limită de depunere a dosarului complet la sediul unității este 19 octombrie, ora 16.